Nejnovější recenze ze sekce Rybářské komplety
- supr do zimního počasí, fakt je v tom teplo, zda to splňuje i tu vodotěsnost? nevím zatím jsem neměl možnost vyzkoušet
bunda by mohla být krapet delší
Pro mne super. Asi existují i lepší??? Já Norfin Thermo zcela upřednostňuji
- opravdu teplý oblek, přitom velmi lehký
- neprofoukne
- po 4 hodinách v dešti se sněhem uvnitř stále sucho
- ideální spíše na pasivní rybolov na židličce, kdo se chce hýbat tomu bude vedro i v -20°C
- cvoček na zapínání u krku mi po měsíci upadl (to si nevyberete, 1x reklamace Dozer 6 - protržený šev a 1x reklamace Urus 6 - pokažený zip, závada neuznána)
- pro mě použitelné od +5°C, při vyšších teplotách se spotím
Kdo chce fakt teplý oblek pro sezení na stoličce v chladném zimním počasí, ideální volba.
Jsem vysoký 181cm, vážím 89Kg a velikost "L" mi padne i s rezervou. XL jsem měl a musel jsem vrátit, je to značný velikostní rozdíl.
NORFIN Termoprádlo Nord Air
Přidáno: 1. prosince 2021
(naposledy upraveno 1. prosince 2021)
Zakoupeno v Chyť a pusť
- Opravdu hřejivé
- Super
Teplo a pohodlí
Teplý,lehký a pohodlný.
- Hřeje.
- teplé
levnější varianta mám lepší střih a na pohled lepší, stejná hustota materiálu, rozdíl je rub a líc,
Po rozbalení a vyzkoušení jsem zjistil, že produkt má závadu. U kalhot byla špatně sešitá podšívka-zateplení kalhot. Bylo pro mne jednoduší dát kalhoty opravit u krejčího než je složitě reklamovat s výsledkem nejistým.
- teplé a skvělé
příjemný materiál na těle. Tabulka velikostí odpovídá skutečnému stavu
vše ok
- Termoprádlo bezvadně padne na holé tělo a ještě lépe hřeje.
Skvělá, teplá,kvalitní souprava
Pěkná souprava,kvalitní,dobrá cena
Vše ok
- Neprofoukne,zahřeje a nepromokne
Je to více méně obyčejná šusťáková souprava. Dobrá možná na jaro pro vláčkaře který se pohybuje jinak k ničemu...
- prijemny material
- zakupena velksot M na vysku 185cm 70kg.. sedi fajn
Zobrazuji 121 - 140 ze 273 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...14 Další »